середу, 9 липня 2014 р.

Благодійний проект – “Ми разом”

Рівненський ПДМ анонсує новий благодійний проект – “Ми разом”. Акція безстрокова і покликана допомогти постраждалим у військовому конфлікті на сході України.

Починаючи з жовтня, кожної неділі, у Парку молоді (майданчик біля Рівненської державної обласної бібліотеки) організатори планують проводити благодійні заходи, метою яких є не лише збір коштів на потреби українських військових та вимушених переселенців, а й їх моральна підтримка. Реалізувати проект допоможуть працівники, вихованці та партнери Палацу, а також волонтери.
Участь в програмних заходах - зручна для кожного рівнянина, який має можливість обрати для себе реальний спосіб для благодійності.

“Free market” – ярмарка-розпродаж власних речей (книг, сувенірів, одягу, посуду тощо) за символічною ціною.
“Твоя гривня"– допомога країні” – збір коштів на лікування та реабілітацію українських військових. Клуб вихідного дня (функціонує на базі ПДМ) - різноманітні ігрові програми, перегляд кінофільмів, екскурсії, майстер-класи для вимушених переселенців та членів їхніх сімей.
"Відкритий мікрофон" – можливість публічно, етично та толерантно висловити свою думку щодо подій в країні, своєрідний аналог “кутків виголошувачів” Гайд-парку.
Флешмоби, перформанси, quickpic, майстер-класи, конкурси – демонструватимуть ставлення молоді до подій в Україні крізь призму власного креативу.

А ще благодійні концерти, виступи художніх колективів, ігрові програми, аукціони, збір вторинної сировини (макулатури, скла тощо) та сезонного одягу. Це майданчики для різноманітних комунікацій містян, своєрідна релакс-платформа в умовах сьогодення. Приєднуйтесь і всі оцінять Ваш внесок у добру потужну справу.
Палац запрошує до участі в проекті усіх бажаючих.

Немає коментарів:

Дописати коментар